Foxystyle Pet Photography

voor een dierbare herinnering aan uw huisdier
 

Fotopakket 1 - buitenfotografie

8 foto's in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, en in webkwaliteit met logo voor delen op social media. De foto's worden digitaal verstuurd door gebruik van bijvoorbeeld wetransfer. Prijs geldt voor 1 dier en is inclusief reiskosten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Buiten deze provincies geldt een km-vergoeding van 0,25 p/km enkele reis. Per dier extra geldt een meerprijs van € 15,00; vanzelfsprekend lever ik dan ook extra foto's.

Prijs fotopakket 1 : v.a. € 75,00

Boek dit pakket


Fotopakket 2 - buitenfotografie

12 foto's in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, en in webkwaliteit met logo voor delen op social media. De foto's worden digitaal verstuurd door gebruik van bijvoorbeeld wetransfer. Prijs geldt voor 1 dier en is inclusief reiskosten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Buiten deze provincies geldt een km-vergoeding van 0,25 p/km enkele reis. Per dier extra geldt een meerprijs van € 15,00; vanzelfsprekend lever ik dan ook extra foto's.

Prijs fotopakket 2 : v.a. € 99,00

Boek dit pakket


Fotopakket 3 - buitenfotografie

20 foto's in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, en in webkwaliteit met logo voor delen op social media. De foto's worden digitaal verstuurd door gebruik van bijvoorbeeld wetransfer. Prijs geldt voor 1 dier en is inclusief reiskosten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Buiten deze provincies geldt een km-vergoeding van 0,25 p/km enkele reis. Per dier extra geldt een meerprijs van € 15,00; vanzelfsprekend lever ik dan ook extra foto's.

Prijs fotopakket 3 : v.a. € 129,00

Boek dit pakket

 

Fotopakket 4 - Studiofotografie

5 foto's in hoge resolutie zonder logo en geschikt voor afdrukken, en in webkwaliteit met logo voor delen op social media. De foto's worden digitaal verstuurd door gebruik van bijvoorbeeld wetransfer. Prijs geldt voor 1 dier en is inclusief reiskosten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Buiten deze provincies geldt een km-vergoeding van 0,25 p/km enkele reis. Per dier extra geldt een meerprijs van € 15,00; vanzelfsprekend lever ik dan ook extra foto's.

Bij dit pakket kom ik bij u thuis fotograferen waarbij ik een mobiele studio meeneem.

Prijs fotopakket 4 : v.a. € 75,00

Boek dit pakket


Workshops

Alle workshops zijn inclusief koffie/thee, drankjes en lunch.

  • Basis workshop Hondenfotografie : € 99,00 per deelnemer
  • Workshop Actiefotografie honden : € 129,00 per deelnemer
  • Basis workshop Photoshop : € 99,00 per deelnemer
  • Tweedaagse workshop : € 249,00 per deelnemer
  • Workshop 1 op 1 : v.a. € 149,00